Pesto
תפריט
ו', 20 ספט 2019, 20:20
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תבשיל אורז וירקות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6214   

תבשיל אורז וירקות
6 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» תוספות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

3 כפות שמן זית או קנולה
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
1 שן שום כתושה
2 כוסות אורז 
1 כוס גרעיני תירס מהקפאה או מקופסה
1 כוס אפונה ירוקה מהקפאה
3 כוסות מרק עוף או ירקות חם
4 כפות פטרוזיליה ו/או כוסברה טריה קצוצה
חופן עלי תרד טריים חצויים ופרוסים דק
1 כוס אגוזי קשיו קלויים קצוצים

דרך הכנה
  1. מחממים את השמן בסיר עם מכסה תואם, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כדקה.
  2. מוסיפים את האורז ומטגנים כדקה עד לציפוי האורז בשמן, מוסיפים את המרק, התירס והאפונה ומערבבים, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, מוסיפים את הפטרוזילה ומערבבים.
  3. מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה נמוכה מאד, מכסים ומבשלים 20 דקות ללא פתיחת המכסה.
  4. לאחר 20 דקות מסירים את המכסה ומטים את הסיר, אם יש עדיין נוזלים מבשלים עוד דקה, מסירים מהאש ומניחים מכוסה כ-5 דקות.
  5. מסירים את המכסה, מוסיפים את עלי התרד  והקשיו, מערבבים בעזרת מזלג ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הרישום נעשה דרך טופס ההרשמה בלחיצה על "התחבר" למעלה בלבד.
1
חברה שרוצה להרשם, אודה לכם אם תשלחו לה הוראות כיצד להרשם- הכתובת היא: havivab@jazo.org.il
תבשיל אורז וירקות By , 2006-06-21T20:06:40+03:00 תבשיל אורז וירקות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 3 כפות שמן זית או קנולה2 בצלים ירוקים פרוסים דק1 שן שום כתושה2 כוסות אורז 1 כוס גרעיני תירס מהקפאה או מקופסה1 כוס אפונה ירוקה מהקפאה3 כוסות מרק עוף או ירקות... Instructions: מחממים את השמן בסיר עם מכסה תואם, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כדקה. מוסיפים את האורז ומטגנים כדקה עד לציפוי האורז בשמן, מוסיפים את המרק, התירס והאפונה ומערבבים, טוע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר