Pesto
תפריט
ו', 16 אפר 2021, 23:21
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פוזילי בפסטו כוסברה ואגוזי מלך

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3799   

פוזילי בפסטו כוסברה ואגוזי מלך
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' פסטה פוזילי
3 חופנים עלי כוסברה*
150 גר' גבינת פרמזן מגורדת
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים**
2-3 שיני שום קצוצות
1 כף מיץ לימון טבעי
1/2 כפית מלח
3/4 כוס שמן זית
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה.
  2. בזמן בישול הפסטה מעבירים את עלי הכוסברה לקערת מעבד מזון, מוסיפים את הגבינה, השום, מיץ הלימון, האגוזים והמלח, מעבדים בפעולה קצרה עד לקבלת תערובת מחיתית גסה.
  3. מוסיפים את השמן בזילוף תוך כדי פעולת המעבד עד לקבלת רוטב אחיד, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
  4. מסננים את הפסטה מהמים ומעבירים לקערה גדולה, יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים לציפוי הפסטה.
  5. מגישים מייד או מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר בתוספת גבינת פרמזן לזרייה מעל.
  6. ניתן להכין את הרוטב מראש ולשמור במקרר.
הערות
  • * ניתן להחליף חלק מהכוסברה בפטרוזיליה או להחליף את כל הכמות בפטרוזיליה או שילוב של פטרוזיליה ובזיליקום.
  • ** לקלות מעט את האגוזים במחבת או בתבנית בתנור, ניתן להחליף בצנוברים קלויים.
  • ניתן להשתמש גם בכל סוג פסטה אחר.
אין תגובות עדיין
פוזילי בפסטו כוסברה ואגוזי מלך By , 2006-07-10T14:07:56+03:00 פוזילי בפסטו כוסברה ואגוזי מלך Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פסטה פוזילי3 חופנים עלי כוסברה*150 גר' גבינת פרמזן מגורדת1/2 כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים**2-3 שיני שום קצוצות1 כף מיץ לימון טבעי1/2 כפית מלח 3/4 כוס ש... Instructions: מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה. בזמן בישול הפסטה מעבירים את עלי הכוסברה לקערת מעבד מזון, מוסיפים את הגבינה, השום, מיץ הלימון, האגוזים והמלח, מעבדים בפעולה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר