Pesto
תפריט
ה', 23 ינו 2020, 23:00
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוציני עם אספרגוס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5794   

פטוציני עם אספרגוס
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' פטוציני
3 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
400 גר' אספרגוס צעיר טרי
4 כפות מרק עוף או ירקות
1 כף נענע טריה קצוצה (לא חובה)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
4 כפות גבינת ריקוטה
קורט אגוז מוסקט
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפטוציני לדרגת אל-דנטה.
  2. בזמן בישול הפסטה, מסירים את הקצוות מהאספרגוס וחותכים ליחידות של 5 ס"מ.
  3. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומאדים קלות, מוסיפים את  מרק העוף או הירקות ומערבבים.
  4. מוסיפים את האספרגוס וממשיכים לבשל כ-3 דקות בערבוב עד לריכוך קל מאד, מוסיפים את הנענע ומערבבים, מסירים מהאש.
  5. בסיר קטן מערבבים את גבינת הריקוטה עם 1/4 כוס מי בישול הפסטה, מערבבים וטועמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים עד להמסת הגבינה ומסירים מהאש.
  6. מניחים את הפסטה המבושלת המסוננת בקערת הגשה.
  7. יוצקים את רוטב הגבינה ומערבבים קלות.
  8. יוצקים מעל את האספרגוס, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 9
אחלה מתכון. לא היה לי מרק עוף/ירקות ולכן לא שמתי, ועדיין יצא מעולה.
פטוציני עם אספרגוס By , 2005-03-29T02:48:57+02:00 פטוציני עם אספרגוס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פטוציני 3 כפות שמן זית1 שן שום קצוצה400 גר' אספרגוס צעיר טרי4 כפות מרק עוף או ירקות1 כף נענע טריה קצוצה (לא חובה)מלח ופלפל שחור לפי הטעם4 כפות גבינת ריקוט... Instructions: מבשלים את הפטוציני לדרגת אל-דנטה. בזמן בישול הפסטה, מסירים את הקצוות מהאספרגוס וחותכים ליחידות של 5 ס"מ. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומאדים קלות, מוסיפים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר