Pesto
תפריט
ה', 09 אפר 2020, 07:40
110444 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרפלה ברוטב קישואים שקדים ונענע

מתכון מאזור קלבריה באיטליה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2805   

פרפלה ברוטב קישואים שקדים ונענע
4 מנות
בישול
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
500 גר' פסטה פרפלה
5 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות
2 שיני שום קלופות
4 כפות שמן זית
20 שקדים קלופים
1/2 כוס עלי נענע
מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה

מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה.

בזמן בישול הפסטה מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הקישואים, מטגנים בערבוב עד לריכוך הקישואים, מסירים מהאש.

מניחים את עלי הנענע, השום השקדים ושמן הזית בקערת מעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה, מוסיפים את הקישואים ומעבדים מספר שניות עד לקבלת רוטב אחיד, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מסננים את הפסטה לקערת הגשה, יוצקים את הרוטב מעל מערבבים ומגישים.

אין תגובות עדיין
פרפלה ברוטב קישואים שקדים ונענע By , 2005-03-23T05:01:40+02:00 פרפלה ברוטב קישואים שקדים ונענע מתכון מאזור קלבריה באיטליה Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פסטה פרפלה 5 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות2 שיני שום קלופות4 כפות שמן זית20 שקדים קלופים1/2 כוס עלי נענעמלח ופלפל לפי הטעם ... Instructions: מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה.בזמן בישול הפסטה מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הקישואים, מטגנים בערבוב עד לריכוך הקישואים, מסירים מהאש.מניחים את עלי הנענע, השום השקדים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר