Pesto
תפריט
ה', 09 יול 2020, 13:16
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

משולשי שוקולד

משולשים במרקם פאדג'    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7202   

משולשי שוקולד
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים

לשכבת הבסיס:
75 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
150 גר' פירורי ביסקוויט
75 גר' שקדים או אגוזים קצוצים דק
לשכבת השוקולד:
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
2/3 כוס סוכר חום בהיר
1/2 1 כוס קמח תופח
4 כפות קקאו טוב
1 כפית תמצית וניל
2/3 כוס חלב

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית 24.
  2. מערבבים בקערה את פירורי הבסקוויט והשקדים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים, משטחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים קלות, מעבירים למקרר.
  3. מנפים את הקמח והקקאו לקערה ומניחים בצד.
  4. בקערה נוספת מקציפים את החמאה עם הסוכר 2 דקות, מוסיפים את תמצית הוניל ומוסיפים את תערובת הקמח עם החלב, מערבבים לקבלת תערובת אחידה, יוצקים את התערובת על תחתית הביסקוויטים.
  5. מכניסים לאפיה של כ-35 דקות או עד לקפיציות למגע, מוציאים ומצננים בתבנית על רשת.
  6. ניתן לצפות את העוגה ב-150-200 גר' שוקולד מריר או לבן מומס או לפזר מעל אבקת סוכר.
  7. חותכים למשולשים.
הערות
- ניתן להחליף את החלב בשמנת צימחית. - ניתן להקפיא את העוגה המוכנה ולהפשיר לפי הצורך בטמפרטורת החדר. - העוגה לא גבוהה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
ראובן מ. (עורך)
המרקם הזה דורש בסיס מסוים. ניתן להחליף במשהו אחר.
12
הי, האם ניתן לוותר על הבסיס או שהעוגה לא מספיק יציבה בלעדיו?
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
התשובה אינה כללית, יש להתייחס לכל מתכון בהתאם למרכיביו ולראות במה ניתן להחליף.
10
שלום! יש מתכונים של עוגת שוקולד עם אשל וחלב רציתי לדעת במה אני יכולה להחליף את האשל והחלב בעוגה בכדי שהעוגה תצא פרווה
9
העוגה יוצאת די יבשה, לדעתי, יש להוריד מכמות הקקאו ולהוסיף יותר חלב וסוכר.
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה איתם?
7
מה עם בצים?
6
האם מישהו/מישהי ניסה/תה את המתכון?
אני רוצה להכין לשבת, בכל אופן אשלח תגובה ביום ראשון (בע"ה)
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, 1/3 כוס שמן, הטעם יהיה בהתאם.
4
האם אפשר להחליף את המרגרינה בשמן?
(חשוב לי מאוד כי אצלנו בבית המרגרינה אסורה מטעמי בריאות)
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין ביצים.
2
לאבי שלום. האם במתכון זה אין ביצים?
משולשי שוקולד By , 2006-08-23T16:08:37+03:00 משולשי שוקולד משולשים במרקם פאדג' Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לשכבת הבסיס:75 גר' חמאה או מרגרינה מומסת150 גר' פירורי ביסקוויט75 גר' שקדים או אגוזים קצוצים דקלשכבת השוקולד:150 גר' חמאה או מרג... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית 24. מערבבים בקערה את פירורי הבסקוויט והשקדים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים, משטחים את התערובת על תחתית הת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר