Pesto
תפריט
ד', 21 אוק 2020, 01:58
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שושני מאפינס פרורים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5212   

שושני מאפינס פרורים
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות אישיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

לבצק:
1 כוס + 1 כף קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/3 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גר' חמאה או מרגרינה קרה
1 ביצה
מלית פירורים:
2/3 כוס קמח
1 כף קקאו
1/2 כפית קינמון טחון
1/3 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גר' חמאה או מרגרינה קרה

דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערת מעבד מזון, מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל, החמאה והביצה ומעבדים בפולסים רק עד שנוצר בצק, מוציאים ולשים קלות, משטחים ועוטפים בניילון, מאחסנים שעה במקרר.
  2. להכנת מלית הפירורים - מערבבים בפולסים את כל החומרים במעבד מזון לקבלת פירורים אחידים.
  3. מחממים את התנור ל-180°, מניחים עטרות נייר (מנג'טים)בתבנית מאפינס 12 שקעים.
  4. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 20X30 ס"מ, מפזרים מעל את הפירורים, מגלגלים לכרוכית (רולדה) הדוקה, חותכים ל-12 פרוסות, מניחים כל פרוסה על הצד החתוך בעטרות הנייר.
  5. מכניסים לאפיה של כ-25 דקות או עד להשחמה קלה.
  6. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ראובן מ. (עורך)
בדרך כלל תופעה כזו היא עקב חמאה רכה מדי, אולי מלישת יתר, או עודף ממנה. במקרה כזה אפשר לקרר שוב לפני שממשיכים או לפזר מעט קמח.
7
שלום, אני מכינה הרבה מהעוגות באתר . כמעט כולן מאוד טעימות ומוצלחות והמתקונים מדוייקים. אני נהנית מאוד...»»
6
האם אפשר להכפיל כמויות?
5
ציון 10
ניסיתי את המתכון והוא פשוט מעולה!!!!
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כתוב לאחסן את הבצק במקרר עד להתקשות ובימים חמים אלו במיוחד.

המלית צריכהלהיות פירורית, יתכן שעיבדת...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט אפשר להוסיף למלית 1/2-3/4 כוס אגוזים קצוצים דק.
1
אפשר להוסיף מעט אגוזים?
שושני מאפינס פרורים By , 2006-08-24T11:08:05+03:00 שושני מאפינס פרורים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - לבצק:1 כוס + 1 כף קמח1 כפית אבקת אפיה1/3 כוס סוכר1 שקית סוכר וניל100 גר' חמאה או מרגרינה קרה1 ביצהמלית פירורים:2/3 ... Instructions: מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערת מעבד מזון, מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל, החמאה והביצה ומעבדים בפולסים רק עד שנוצר בצק, מוציאים ולשים קלות, משטחים ועוטפים בניילון, מאחסנים שעה במקרר. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר