ריבועי אגוזים ושוקולד צ'יפס

20 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
לבצק התחתית:
3/4 1 כוסות קמח
125 גר' חמאה או מרגרינה קרה בקוביות
2 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
לשכבת שוקולד אגוזים:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
100 גר' שוקולד צ'יפס
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
3/4 1 כוסות קמח
125 גר' חמאה או מרגרינה קרה בקוביות
2 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
לשכבת שוקולד אגוזים:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
100 גר' שוקולד צ'יפס
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
דרך הכנה
- לבצק התחתית - מכניסים את כל החומרים לקערת מעבד מזון ומפעילים בפולסים עד שמתקבל בצק ראשוני, מוציאים למשטח ומהדקים, עוטפים בניילון ומכניסים לשעה למקרר.
- מחממים את התנור ל-200°, מרפדים תבנית 22X33 בנייר אפיה.
- מוציאים את הבצק ומרדדים על משטח מקומח לגודל התבנית, מניחים בתבנית, מנקבים בעזרת מזלג את התחתית ומכניסים לאפיה של 10 דקות, מוציאים.
- ממיסים את השוקולד בכלי כפול או במיקרוגל, מניחים בצד.
- מערבבים היטב את החמאה והסוכר, מוסיפים ומערבבים את הביצים, מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים.
- מנפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפיה ומוסיפים לתערובת, מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים.
- יוצקים את התערובת על הבסיס האפוי ומשטחים.
- מכניסים לאפיה של 30 דקות או עד להשחמה, מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת לפני החיתוך למרובעים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- סטיק טונה בלימון סויה וג'ינג'ר [אבי מ.] -
- בליני [אבי מ.] - פנקייק שמרים רוסי כבסיס למתאבנים
- אוסובוקו טלה על מצע פירה תפוחי אדמה [שף אמיר מרקוביץ'] - בסגנון איטלקי
- פונדו בשר [אבי מ.] - מנה אירופאית קלאסית.
- קלצונה במילוי גבינות [אבי מ.] -
- עוגת חלבה ופקאן סיני [אורן בר] - מעין עוגת שיש מיוחדת
- מאפה קישואים [אבי מ.] -