גרניטה וודקה רימונים

12 מנות
הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» קינוחים» או ארוחה קלה
מרכיבים
2 כוסות מים
1/2 1 כוסות סוכר
435 גר' רכז רימונים
1/2 כוס וודקה
1/2 1 כוסות סוכר
435 גר' רכז רימונים
1/2 כוס וודקה
דרך הכנה
- מחממים את המים והסוכר בסיר, מערבבים עד להמסה, מבשלים עוד דקה, מסירים מהאש ומניחים לצינון מלא.
- מעבירים את הסירופ לקערה, מוסיפים את רכז הרימונים והוודקה, מערבבים.
- יוצקים את הנוזל לקערת פלסטיק שטוחה, מעבירים למקפיא.
- אחרי שעה, מגרדים את דפנות ותחתית התערובת הקפואים לתוך התערובת, מכניסים שוב למקפיא.
- חוזרים על התהליך מספר פעמים עד לקבלת תערובת במרקם של ברד.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- לימונים כבושים [אבי מ.] - כתוספת למאכלים מבושלים או לסלטים.
- קובה תפוחי אדמה [אורן בר] - קובה פוטטה
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- בראוניז פאדג' שוקולד [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.