Pesto
תפריט
ו', 16 אפר 2021, 23:19
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספגטי עם חזה אווז

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4651   

ספגטי עם חזה אווז
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' ספגטי
300 גר' חזה אווז מעושן פרוס
3 כפות שמן זית
1 בצל קטן קצוץ דק
1 פלפל אדום בינוני 
2 שיני שום כתושות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים 1 כפית מלח ומביאים שוב לרתיחה, מוסיפים את הספגטי ומביאים לרתיחה, מבשלים ללא כיסוי עד לדרגת אל-דנטה*.
  2. חותכים את פרוסות חזה האווז לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ, מניחים בצד.
  3. חוצים את הפלפל ומגלענים, פורסים לרצועות דקות, מניחים בצד.
  4. בזמן בישול הספגטי מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את הפלפל ומטגנים בבחישה עד להתרככות קלה.
  5. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את רצועות חזה האווז ומערבבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  6. כשהספגטי מוכן מסננים מהמים, מוסיפים מייד למחבת ומערבבים ומגישים.
הערות
  • ניתן להשתמש בכל בשר מעושן.   
  • ניתן להוסיף בזמן הטיגון פלפלון חריף קצוץ.
  • ניתן לפזר גבינת פרמזן מגורדת (לא לשומרי כשרות).
  • *אל-דנטה, "על השן", מבשלים לדרגה שהפסטה רכה אבל עדיין נגיסה.
אין תגובות עדיין
ספגטי עם חזה אווז By , 2006-10-08T08:38:58+02:00 ספגטי עם חזה אווז Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' ספגטי300 גר' חזה אווז מעושן פרוס3 כפות שמן זית1 בצל קטן קצוץ דק1 פלפל אדום בינוני 2 שיני שום כתושות4 כפות פטרוזיליה קצוצהמלח ופלפל שחור לפי ... Instructions: מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים 1 כפית מלח ומביאים שוב לרתיחה, מוסיפים את הספגטי ומביאים לרתיחה, מבשלים ללא כיסוי עד לדרגת אל-דנטה*. חותכים את פרוסות חזה האווז לרצועות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר