עוף עם אורז בתנור
בישול ואפיה
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
2 בצלים קצוצים
2-3 שיני שום קצוץ
2-3 שיני שום קצוץ
מלח
חלקי עוף ( כנפיים, כרעיים א כל חלק אחר )
2 סלסלות פטריות טריות, קצוצות
2 כוסות אורז שהושרו במים כשעה
2 כוסות מרק בצל (שתי כפיות אבקת מרק בצל + 2 כוסות מים רותחים )
2 כוסות מרק בצל (שתי כפיות אבקת מרק בצל + 2 כוסות מים רותחים )
דרך הכנה
-
מטגנים בצל + שום + מלח.
-
מטגנים כרעיים ( שהורתחו קודם ) יחד עם הבצל משני הצדדים .
-
מוציאים החוצה את חתיכות העוף.
-
מוסיפים שתי סלסלות פטריות קצוצות ומטגנים יחד.
-
משרים שתי כוסות אורז במים במשך שעה.
-
שמים את הבצל עם הפטריות בתבנית פיירקס , את האורז המסונן ואת חתיכות העוף המטוגנות.
-
מכינים שתי כוסות מרק בצל ( שתי כפיות אבקת מרק בצל + מים רותחים ) ושופכים מעל, מכסים עם נייר כסף ומכניסים לתנור לשלוש שעות בחום של 160 מעלות. לאחר שלוש שעות מסירים את נייר הכסף ומשאירים את התבנית עוד כ–20 דקות להשחמת חלקי העוף.
הערות
למשפחה קטנה, אפשר להשתמש בכוס אורז וסלסלה אחת של פטריות.
הריח המתפשט בבית במשך שלוש השעות, מטריף, לכן רצוי להכניס לתנור ולצאת לסידורים למשך כ-3 שעות.
הריח המתפשט בבית במשך שלוש השעות, מטריף, לכן רצוי להכניס לתנור ולצאת לסידורים למשך כ-3 שעות.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פשטידת תירס [אבי מ.] -
- עוגיות שומשום [אבי מ.] - עוגיות שומשום פריכות.
- עוגת סולת [לינואל] -
- פראצל - כעכים רכים [אבי מ.] - גירסה רכה של הבייגל.
- בלינצ'ס ללא ביצים [חלולה] -
- מוס תותים [אבי מ.] -
- עוף ברוטב דבש פיקנטי [אבי מ.] -