מרק אפונה
מרק אפונה יבשה
* תמונה להמחשה

6 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב
מרכיבים
- 1 כוס אפונה יבשה
- 1 בצל יבש
- קוביות סלרי
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1 ליטר מים
דרך הכנה
- להשרות את האפונה במים לכמה שעות או כל הלילה.
- לטגן את הבצל (פרוס לפרוסות) עד להזהבה להוסיף את קוביות הסלרי לבחוש ולהוסיף את האפונה.
- להוסיף את התבלינים ואת המים לבשל על אש גבוה עד להרתחה להוריד לאש קטנה לכסות את הסיר ולבשל כשעה לטעום ואם צריך להוסיף תיבול מוסיפים.
הערות
אני מבשלת את המרק בסיר לחץ.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


4
3
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- שניצל דיאנה [אבי מ.] - שניצל הודו ברוטב
- מרובעי גבינה ופירורים [אבי מ.] -
- אגרול פילו במלית עוף וירקות [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- פילה דג סלמון בשרדונה [אבי מ.] - פילה דג סלמון ברוטב יין מעודן.