Pesto
תפריט
א', 20 ספט 2020, 13:49
110456 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות טל העמק

באדיבות "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים מחבל מעון בנגב המערבי    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 3210   

לביבות טל העמק
8 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

600 גרם פירה תפו"א
125 גרם גבינת צהובה "טל העמק" מגורדת
2 כפות קמח
1 ביצה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
קורט פלפל אנגלי (לא חובה)
שמן זית או אחר לטיגון

דרך הכנה
  1. בקערה לערבב פירה וגבינה, להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.
  2. במחבת טפלון לחמם שמן זית, לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג על מנת ליצור לביבה.
  3. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
  4. להגיש חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
לביבות טל העמק By , 2006-12-11T15:17:13+02:00 לביבות טל העמק באדיבות "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים מחבל מעון בנגב המערבי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 600 גרם פירה תפו"א 125 גרם גבינת צהובה "טל העמק" מגורדת 2 כפות קמח 1 ביצה מלח לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם קורט פלפל אנ... Instructions: בקערה לערבב פירה וגבינה, להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד. במחבת טפלון לחמם שמן זית, לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג על מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר