Pesto
תפריט
ו', 24 ינו 2020, 19:55
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס תירס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10469   

מאפינס תירס
10 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כוס קמח תירס צהוב
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות סוכר
1 כפית מלח
1 ביצה
1/4 כוס שמן
1 כוס חלב או מים
1 כוס תירס מקופסה מסונן
1/4 כוס עגבניות מיובשות בשמן קצוצות
1/4 כוס זיתים מגולענים קצוצים
2 כפות פטרוזילה קצוצה דק
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים 10 עטרות נייר (מנג'טים) בתבנית מאפינס גדולים או 12 בתבנית מאפינס בינוניים, מרססים בשמן לתבניות.
  2. בקערה מערבבים היטב את הקמח, קמח התירס, אבקת האפיה, הסוכר והמלח.
  3. בקערה נוספת מערבבים את החלב, הביצה והשמן, יוצקים לקערת הקמח, מוסיפים את התבלינים וגרגרי התירס ומערבבים רק עד שהתערובת נרטבת, התערובת אינה צריכה להראות אחידה, לא לערבב יותר מדי.
  4. יוצקים לעטרות הנייר עד ל-3/4 גובה, מכניסים לאפיה של כ-20 דקות או עד לבדיקה עם קיסם שיוצא יבש.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
  6. ניתן להקפיא את המאפינס האפויים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין בעיה, תוסיפי מעט יותר חלב או מים, בערך 1/4 כוס.
מאפינס תירס By , 2006-12-18T17:43:59+02:00 מאפינס תירס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 1 כוס קמח 1 כוס קמח תירס צהוב 2 כפיות אבקת אפיה 2 כפיות סוכר 1 כפית מלח 1 ביצה 1/4 כוס שמן 1 כוס חלב או מים 1 כוס תירס מקופסה מסונן 1/4 כ... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, מניחים 10 עטרות נייר (מנג'טים) בתבנית מאפינס גדולים או 12 בתבנית מאפינס בינוניים, מרססים בשמן לתבניות. בקערה מערבבים היטב את הקמח, קמח התירס, אב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר