Pesto
תפריט
ב', 13 יול 2020, 14:14
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרפאצ'ו חצילים ומוצרלה

   

מאת: milky ::: צפיות: 4505   

קרפאצ'ו חצילים ומוצרלה
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 חצילים גדולים
1 כוס שמן זית מסוג משובח
1 שן שום כתושה
300 גרם כדורי מוצרלה קטנטנים
צרור עלי בזילקום טרי
2 עגבניות טריות פרוסות לעיגולים
חומץ בלסמי 
מלח
פלפל שחור גרוס
דרך הכנה
  1. את החצילים יש לפרוס לפרוסות ברוחב כ 1 ס"מ, להמליח במלח גס, להניח על רשת כחצי שעה, לשטוף במי ברז ולייבש במגבת.
  2. לשים שמן זית במחבת סטייקים (עם פסים) ולטגן את פרוסות החצילים.
  3. בצלחת גדולה רחבה ויפה יש לסדר את החצילים המטוגנים, עליהם להניח את העגבניות הפרוסות עליהם את עלי הבזיליקום ומעל הכל את כדורי המוצרלה.
  4. לשפוך מחצית מהרוטב לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
  5. אח"כ יש לשפוך את יתרת הרוטב.
  6. הכנת הרוטב:בצנצנת עם מכסה אטום - להכניס שום כתוש חומץ בלסמי מלח ופלפל גרוס לערבב היטב, ניתן להוסיף 1 כפית חרדל דיז'ון.
אין תגובות עדיין
קרפאצ'ו חצילים ומוצרלה By , 2006-12-19T20:28:24+02:00 קרפאצ'ו חצילים ומוצרלה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 חצילים גדולים1 כוס שמן זית מסוג משובח1 שן שום כתושה300 גרם כדורי מוצרלה קטנטניםצרור עלי בזילקום טרי2 עגבניות טריות פרוסות לעיגוליםחומץ בלסמי מלח... Instructions: את החצילים יש לפרוס לפרוסות ברוחב כ 1 ס"מ, להמליח במלח גס, להניח על רשת כחצי שעה, לשטוף במי ברז ולייבש במגבת. לשים שמן זית במחבת סטייקים (עם פסים) ולטגן את פרוסות החצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר