לוקמה
מתכון תורכי
60 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות
מרכיבים
1 ק"ג קמח
50 גר' שמרים
עד 5 כוסות מים פושרים
סירופ:
1/4 2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
50 גר' שמרים
עד 5 כוסות מים פושרים
סירופ:
1/4 2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
דרך הכנה
- לערבב את כל החומרים לבצק עד לקבלת עיסת נוזלית.
- להתפיח 1/4 שעה.
- בעזרת כף לצקת לשמן החם ומטגנים ומוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הסירופ להרתיח כ -6 דקות מוסיפים את כל הלוקמה לסירופ ומבשלים 2-3 דקות.
בתאבון!!!!
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- שזיפים ממולאים בבשר [אבי מ.] -
- קרם שניט [yair4430] - קרם Mille-feuilles למילוי
- סלט כרוב סגול חגיגי [אם הנסיכות] - במרינדה 'חמוץ-מתוק'
- עוגה לבנה רכה עם הפתעה [תמילושה] - מושלמת ליד תה או קפה
- תפוח אדמה בשמנת פטריות [חלולה] -
- חזה עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס [tommf] - מנה מדהימה בטעמי תאילנד
- מרק אספרגוס [אבי מ.] -