Pesto
תפריט
א', 16 יונ 2019, 10:47
110429 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפינס קישואי זוקיני וגבינת עיזים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5499   

מאפינס קישואי זוקיני וגבינת עיזים
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 זוקיני גדול
1 בצל קטן קצוץ דק מאד
100 גר' גבינת עיזים רכה
1 כוס קמח לבן או מלא
3 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
1 ביצה
1/3 כוס שמן
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 6 מאפינס גדולים.
  2. חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות.
  3. מחממים 2 כפות שמן מהכמות הכללית במחבת קטנה, מוסיפים את הזוקיני והבצל הקצוץ ומטגנים רק עד להזהבה קלה, מסירים מהאש ויוצקים לקערה עם השמן.
  4. מפוררים או חותכים לקוביות את גבינת העיזים ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים את הקמח, מפזרים מעל את אבקת האפיה, המלח והפטרוזיליה, מוסיפים את הביצה ויתרת השמן ומערבבים היטב.
  6. יוצקים את התערובת לשקעים, מכניסים לשלב המרכזי בתנור לאפיה של כ-25 דקות או עד להשחמה קלה.
  7. מוציאים ומצננים מספר דקות, הופכים ומשחררים מהתבנית.
  8. מגישים חם.
  9. ניתן לאפות את המאפינס ולהקפיא לאחר צינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בקישואים, גזר, כרובית...
6
האם אפשר להחליף את הזוקיני בירק אחר?
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קישואים ירוקים כהים.
4
ברצוני לדעת מה זה זוקיני תודה
3
אבי תודה רבה רבה על התגובה המהירה אתי1
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף בגבינה צפתית רכה או בגבינת פטה מפוררת.
1
לאבי שלום,
האם ניתן להמיר את גבינת העזים בגבינה אחרת? תודה על תגובתך אתי1
מאפינס קישואי זוקיני וגבינת עיזים By , 2007-01-15T23:29:12+02:00 מאפינס קישואי זוקיני וגבינת עיזים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 זוקיני גדול1 בצל קטן קצוץ דק מאד100 גר' גבינת עיזים רכה1 כוס קמח לבן או מלא3 כפיות אבקת אפיה1/2 כפית מלחקורט פלפל שחור1 כף פטרוזיליה קצוצה דק1 ביצה... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 6 מאפינס גדולים. חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות. מחממים 2 כפות שמן מהכמות הכללית במחבת קטנה, מוסיפים את הזוקיני וה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר