Pesto
תפריט
ו', 22 נוב 2019, 05:53
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מעטפות בצק סיגרים עם מוצרלה ועגבניות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5631   

מעטפות בצק סיגרים עם מוצרלה ועגבניות
10 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

10 עלי סיגרים טריים או מופשרים
20 פרוסות גבינת מוצרלה*
30 פרוסות עגבניה**
מלח ופלפל שחור
20 עלי בזיליקום טריים
מעט חמאה מומסת או שמן
*בעובי 1 ס"מ
** בעובי 1/2 ס"מ

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מניחים עיגול בצק סיגרים על משטח עבודה, מניחים פרוסת עגבניה במרכז העיגול, מניחים מעל פרוסת גבינת מוצרלה, מעל מניחים עלה בזיליקום, עליו מניחים שוב פרוסת עגבניה, פרוסת גבינה, עלה בזיליקום ומעליה פרוסת עגבניה, מפזרים מעט מלח ופלפל שחור.
  3. מקפלים את שני צידי העלה בחפיפה על המלית, לאחר מכן את שני הצדדים הנותרים בחפיפה לקבלת ריבוע סגור כמעטפה.
  4. מורחים מעט חמאה מומסת מכל הצדדים, מניחים את הריבועים כאשר צד הקיפול כלפי מטה.
  5. מכניסים לאפיה של כ-15 דקות או עד להשחמה יפה.
  6. מוציאים ומגישים חם.
  7. ניתן להכין מראש עד להזהבה ולשמור במקרר, להכניס שוב לאפיה עד להשחמה לפני הגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אני יכולה להשתמש בבצק פילו במקום הבצק לסיגרים? יש הבדל ביניהם?
2
ראובן מ. (עורך)
רשום "לקפל בחפיפה", כך שמתקבל ריבוע סגור.
1
avi, i did not understand how to fold the dough, the cheese is not running outside????
thank u
מעטפות בצק סיגרים עם מוצרלה ועגבניות By , 2007-01-16T00:13:44+02:00 מעטפות בצק סיגרים עם מוצרלה ועגבניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 10 עלי סיגרים טריים או מופשרים20 פרוסות גבינת מוצרלה*30 פרוסות עגבניה**מלח ופלפל שחור20 עלי בזיליקום טרייםמעט חמאה מומסת או שמן*בעובי 1 ס"מ** בעובי 1/... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור. מניחים עיגול בצק סיגרים על משטח עבודה, מניחים פרוסת עגבניה במרכז העיגול, מניחים מעל פרוסת גבינת מוצרלה, מעל מניחי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר