התפו"א של motiat1
תפו"א בשמן זית ורוזמרין

אפיה

קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
מרכיבים
תפו"א אדום/לבן בהתאם לגודל תבנית
תפו"א מתוק
שמן זית ליצירת שכבה של 1 מ"מ בכל התבנית
מרק עוף
רוזמרין
תפו"א מתוק
שמן זית ליצירת שכבה של 1 מ"מ בכל התבנית
מרק עוף
רוזמרין
דרך הכנה
- שוטפים את התפו"א, חוצים אותם לשתיים בחלק העבה שלהן יש להשאיר הקליפה !!!!
- עוטפים את התבנית בנייר כסף.
- יוצקים שמן זית כך שיש שכבה של 1 מ"מ בכל בתבנית.
- זורים מרק עוף בשכבה דקה על השמן זית.
- זורים רוזמרין על המרק עוף והשמן.
- שמים את התפו"א כך שהקליפה כלפי מעלה והחלק החשוף יבוא במגע עם השמן זית מרק העוף והרוזמרין...
- מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-30 דקות ובודקים עם מזלג אם התפו"א רכים, אם לא אופים עוד 10 דקות ואו עד שהתפו"א רכים.
הערות
להגיש חם.
בד"כ תפו"א גדול מספיק לסועד אחד.
בד"כ תפו"א גדול מספיק לסועד אחד.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל [milky] -
- עוגת כושית מדהימה [התנתקות] - טעימה מאוד
- לחמניות לפסח [אבי מ.] - לחמניות קמח מצה מבצק רבוך.
- רוסטביף - בשר צלוי בתנור [אבי מ.] - רוסטביף אנטריקוט צלוי בתנור ומוגש פרוס.
- סלט עגבניות שרי עם בזיליקום [זעבון] - מבית היוצר של יוכי כהן
- דג סלמון בתנור [אבי מ.] - פילה דג סלמון אפוי בתנור, מתכון של ניקי
- פיצה [אבי מ.] - לפיצה אחת גדולה בגודל תבנית תנור או 2 פיצות גדולות רגילות.