Pesto
תפריט
ד', 05 אוג 2020, 10:08
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שפרדז פאי - פאי רועים

בשר טחון ופירה... מאוד טעים!    

מאת: תמר החמודה ::: צפיות: 7417   

שפרדז פאי - פאי רועים
8 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים

הבשר:
1 קילו בשר טחון (אפשר חצי עוף וחצי בקר).
2 בצלים בינונים.
פחית שימורים של אפונה וגזר.
בזיליקום יבש
רסק עגבניות
1/4כוס מים חמים
טבסקו (לא חובה)
הפירה:
5 תפו"א בינונים
קצת מרגרינה
מלח פלפל

דרך הכנה
  1. לטגן בסיר את הבצל עד שמשתנה הצבע.
  2. להוסיף את הבשר ולרסק עם כף (שלא יהיו חתיכות גדולות).
  3. להוסיף את רסק העגבניות.
  4. להוסיף את הבזיליקום ואת המים.
  5. להוסיף את האפונה ואת הגזר.
  6. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות.
  7. (אפשר להוסיף את טבסקו אבל זה רק למי שאוהב חריף).
  8. בזמן שהבשר מתבשל מבשלים את התפו"א במים עד שהם מתרכחים.
  9. מרסקים את התפו"א ומוסיפים את המנגרינה והמלח והפלפל.
  10. מכניסים לקערה (שאפשר להכניס אותה לתנור) את הבשר ומעליה את הפירה.
  11. מכניסים לתנור ומחכים עד שהפירה למעלה נהיה שחום.
הערות

מכינים את הבשר כמו שמכינים בלונז.
לא לפחד לשחק עם מה שמוסיפים לבשר.

אין תגובות עדיין
שפרדז פאי - פאי רועים By , 2007-04-15T18:45:09+03:00 שפרדז פאי - פאי רועים בשר טחון ופירה... מאוד טעים! Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - הבשר:1 קילו בשר טחון (אפשר חצי עוף וחצי בקר).2 בצלים בינונים.פחית שימורים של אפונה וגזר.בזיליקום יבשרסק עגבניות1/4כוס מים חמיםטבסקו (... Instructions: לטגן בסיר את הבצל עד שמשתנה הצבע. להוסיף את הבשר ולרסק עם כף (שלא יהיו חתיכות גדולות). להוסיף את רסק העגבניות. להוסיף את הבזיליקום ואת המים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר