Pesto
תפריט
ב', 14 יונ 2021, 06:01
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוף ברוטב לימון

רך, טעים וקל להכנה    

מאת: מלס ::: צפיות: 6219   

עוף ברוטב לימון
5 מנות
שעתיים ויותר
 
מרכיבים
1 ק"ג כרעיים עוף
1 תרכיז לימון קפוא "פריגת"
1 ראש שום
5 פרוסות זנגביל (ג'ינג'ר) טרי
דרך הכנה
  1. לשים את כל המרכיבים בסיר עם מכסה סגור, להביא לרתיחה.
  2. להנמיך אש ולבשל על אש קטנה שלוש שעות לפחות.
  3. מדי פעם לבדוק את כמות הנוזלים. ניתן להוסיף מעט מים במקרה הצורך.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
למה צריך לבשל 3 שעות?
עוף אחרי בישול של שעה או שעה וחצי מוכן וטוב ורך לאכילה.
תודה מראש.
3
האם אפשר להטביל ברוטב הזה ניתחי עוף מטוגנים בבלילת טמפורה
1
בס"ד
האם תרכיז הלימון הקפוא מכיל סוכר?
כי אם כן במידה ואני במקום התרכיז סוחטת לימון טרי עלי להוסיף גם סוכר
עוף ברוטב לימון By , 2007-05-17T01:15:04+03:00 עוף ברוטב לימון רך, טעים וקל להכנה Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 5 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג כרעיים עוף 1 תרכיז לימון קפוא "פריגת" 1 ראש שום 5 פרוסות זנגביל (ג'ינג'ר) טרי... Instructions: לשים את כל המרכיבים בסיר עם מכסה סגור, להביא לרתיחה. להנמיך אש ולבשל על אש קטנה שלוש שעות לפחות. מדי פעם לבדוק את כמות הנוזלים. ניתן להוסיף מעט מים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר