פסטו
פסטו


ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
חבילת עלי בזיליקום
כפית שום כתוש
חופן צנוברים
שמן זית
דרך הכנה
מכניסים את כל המצרכים לבלנדר מלבד השמן זית.
מתחילים לערבב את כל המצרכים. את השמן יש להוסיף בעדינות על כל עירבוב. עז שמתקבלת עיסה לא סמיכה ולא דלילה.
מתחילים לערבב את כל המצרכים. את השמן יש להוסיף בעדינות על כל עירבוב. עז שמתקבלת עיסה לא סמיכה ולא דלילה.
הערות
בבתתייאאבבווןן.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פאייה ירקות [אבי מ.] - תבשיל אורז מלא וירקות, כארוחה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית.
- תפוחי עץ מצופים [אבי מ.] - תפוחי עץ על מקל בציפוי קרמל קשיח.
- קרואסונים במילוי שוקולד [saritsad] -
- בראוניז נוטלה [אבי מ.] - בראוניז בטעם ממרח השוקולד אגוזים נוטלהלהסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן
- לביבות גבינת קוטג' מתוקות [אבי מ.] -
- עוגת אסטרהזי [אבי מ.] - עוגת קרם ושכבות מרנג שקדים.
- עוגת שוקלד עם רוטב וניל [אבי מ.] -