חלת בצל

4 מנות
טיגון

קושי: בינוני
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
מרכיבים
5-6 בצלים
מעט קמח לקימוח
3/4 כוס חלב
2/3 כוס בירה
2 ביצים
1/2 כפית מלח
מעט קמח לקימוח
3/4 כוס חלב
2/3 כוס בירה
2 ביצים
1/2 כפית מלח
דרך הכנה
- מחממים שמן בגובה 2 ס"מ במחבת גדולה ועמוקה.
- פורסים את הבצלים לפרוסות דקות, מפרידים את הפרוסות לטבעות.
- מניחים קמח בקערה ומקמחים את הטבעות במעט קמח.
- מערבבים את הביצים, הבירה, החלב והמלח בקערה נוספת, כשהשמן חם מוציאים את הבצל מהקמח ומנערים את העודפים.
- טובלים בתערובת הביצים קלות, מוציאים וממנערים עודפים, הבצל צריך להיות מצופה במעט מאד תערובת ביצים וקמח.
- מניחים במחבת החם ומשטחים, השמן חייב להיות בגובה תערובת בצל במחבת.
- מטגנים עד להזהבה קלה מבלי לגעת או לערבב את תערובת הבצל במשך זמן הטיגון, מוציאים עם כף מחוררת על מגבת נייר לספיגת עודפי השמן.
- במסעדות מניחים את התערובת בסלי טיגון במטגנות עמוקות וכך מתקבלת מעין צורת חלה.
- מגישים כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


3
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים [שף אמיר מרקוביץ'] - ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס
- עוגת שוקולד טובה [אבי מ.] - עוגת שוקולד מצוינת לכל מטרה
- עוגת גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת גבינה שוקולד מריר בציפוי קרם שוקולד.
- פסטה ברוטב דלעת [אבי מ.] -
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- מוס לימונצ'לו [אבי מ.] -
- מאפה איטריות וירקות [אבי מ.] -