Pesto
תפריט
ו', 24 ינו 2020, 22:57
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט תפוחי-אדמה מתובל בתוספות

נפלא לכריכים לעבודה/נסיעה בתוספת פרוסת פסטרמה או סלט חצילים, טעים גם על קרייקרים    

מאת: אם הנסיכות ::: צפיות: 5978   

סלט תפוחי-אדמה מתובל בתוספות
12 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 8 תפוחי-אדמה מבושלים בקליפתם שלושים וחמש דק'
  • כוס של זיתים שחורים קלמנטה או מגולענים פרוסים (אפשר יותר מכוס אחת)
  • 2 כוסות של פטרוזיליה קצוצה
  • 4-5 יחידות של בצל ירוק קצוץ
  • פלפל שחור גרוס
  • 8 כפות של שמן קנולה או סויה +כף מיונז (לא הכרחי)
  • 4-5 ביצים קשות
  • 10 פרוסות של לימון כבוש קצוצות דק
  • ו-3 כפות מהרוטב של הלימון הכבוש (אני כובשת לימון בחורף ושמה על השיש ליופי ואת אלו שהם לאכילה מאכסנת במקרר, מחזיק יותר משנה בקירור).
דרך הכנה
  1. מקררים את תפוחי-האדמה, מסירים קליפה וחותכים לקוביות גסות.
  2. מניחים בקערה גדולה
  3. מוסיפים את כל החומרים,  מערבבים בעדינות בכף רחבה,
  4. טועמים ורק אז מפלפלים וממליחים בהתאם
  5. טעים חם או קר, נשמר בקירור כארבעה-חמישה ימים.
     

נפלא לכריכים לעבודה/נסיעה בתוספת פרוסת פסטרמה או סלט חצילים, טעים גם על קרייקרים.

הערות
-לקירור, לשמור בקופסה במקרר.
- נפלא לכריכים (לעבודה/לנסיעה) בתוספת של פסטרמה או סלט חצילים, טעים גם על קרייקרים.
- הסלט יכול לשמש ארוחה בפני עצמה, אפשר לחתוך ביצה קשה לארבעה רבעים , לשים מעל הסלט. כמו כן לשים טונה ולערבבה כחלק מהסלט (הלימונים הכבושים כבר יקבלו את הטונה באהבה).
בתיאבון!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
תודה על המתכון הנהדר
2
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
ואגב שרה, למה שלא תפרסמי את המתכון באתר כמתכון נפרד?
אני בטוחה שגם אחרים יהנו ממנו.
שבת שלום, אם הנסיכות.
1
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
שרה שלום,
תודה על המתכון שצירפת, מאמצת אותו בחום , כחובבת תפוחי-אדמה מושבעת. גם אצלי לא אוכלים מהסלט...»»
סלט תפוחי-אדמה מתובל בתוספות By , 2007-06-15T14:17:05+03:00 סלט תפוחי-אדמה מתובל בתוספות נפלא לכריכים לעבודה/נסיעה בתוספת פרוסת פסטרמה או סלט חצילים, טעים גם על קרייקרים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 8 תפוחי-אדמה מבושלים בקליפתם שלושים וחמש דק' כוס של זיתים שחורים קלמנטה או מגולענים פרוסים (אפשר יותר מכוס אחת) 2 כוסות של פטרוזיליה קצוצה 4-... Instructions: מקררים את תפוחי-האדמה, מסירים קליפה וחותכים לקוביות גסות. מניחים בקערה גדולה מוסיפים את כל החומרים,  מערבבים בעדינות בכף רחבה, טועמים ור...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר