עוגת קרם שניט
הגירסה הקלה

15 מנות

מרכיבים
- בצק עלים לפי גודל התבנית
- 2 שמנת מתוקה
- 2 פודינג וניל
- 2 כוסות חלב
- אבקת סוכר
דרך הכנה
- חותכים שני חתיכות בצק עלים לפי גודל התבנית
- מחוררים במזלג כדי למנוע היתנפחות של הבצק
- אופים עד להשחמה על חום בינוני ומצננים
- מקציפים את השמנת החלב והפודינג וניל
- מניחים בתבנית שיכבה אחת של בצק עלים
- יוצקים את כל הקרם ומניחים מעל את השיכבה השניה
- מפזרים אבקת סוכר מעל
- לצנן במקרר לפחות כמה שעות
* הוראות הכנה לקרם שניט מבושל
בתאבון !!
הערות
המתכון שהוצג כאן מתייחס לתבנית בערך של 30 על 40 שבערך יוצא 15 מנות
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- לימונים כבושים [אבי מ.] - כתוספת למאכלים מבושלים או לסלטים.
- קובה תפוחי אדמה [אורן בר] - קובה פוטטה
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- בראוניז פאדג' שוקולד [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.