Pesto
תפריט
ג', 11 אוג 2020, 06:19
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

2 פיצות

   

מאת: אודם ::: צפיות: 6933   

2 פיצות
16 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 9.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות גדושות שמרים יבשים או שקית "שמרית"
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 2 כוסות מים פושרים
  • 1/2 כוס שמן


    לתערובת:
  •  1 חב' 300 גר' גבינת "מוצרלה" מגורדת
  • 1 חב' 500 גר' "פיצרלה" או גבינה צהובה  מגורדת
  • רוטב פיצה של אוסם
  • מעט קטשופ
  • זיתים, אורגנו, פיטריות, תירס, טונה, פלפל חתוך לעיגולים  וכו'
דרך הכנה
  1. בקערה של המיקסר מכניסים את הקמח ומבליעים לתוכו את המלח.
  2. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מניחים להתפחה מכוסה במגבת עד שמכפיל את נפחו.
  4. מחלקים את הבצק ל- 2 וניתן לאפות 2 פיצות מהכמות הזו.
    (אני אופה בתבניות עגולות מפיירקס בגודל 8 מנות כל אחת אבל ניתן גם לאפות בתבניות של התנור משומנות היטב).               
  5. משטחים את הבצק ב-2 התבניות ומורחים 2-3 כפות רוטב פיצה בכל תבנית וכף אחת של קטשופ
  6. מפזרים מעל את הגבינה צהובה והמוצרלה 
  7. מפזרים זיתים וכל מה שעולה בראשכם וטעים לכם
  8. מפזרים מעל זה מעט אורגנו
  9. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות בערך.(להזהר לא לייבש את הגבינה)
הערות
ניתן להקפיא מה שנשאר ולהוציא לחמם בתנור אובן מתי שרוצים.
טעים שחבל"ז............
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
אודם (מקצוענ/ית)
היי גלי
האמת שאני אף פעם לא הקפאתי את הבצק ללא הכנה.
אבל מה יותר קל מלאפות את 2 הפיצות ואז...»»
3
היי האם ניתן להקפיא את הבצק עצמו?
2
ציון 10
מצוין וקל.. הילדים אהבו.
1
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
ציון 9
היי, מתכון טוב מאוד , אני מוסיפה הרבה אורגנו, הכמות הזו אינה משתלטת על הטעמים האחרים.
2 פיצות By , 2007-06-19T21:25:17+03:00 2 פיצות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג קמח 2 כפות גדושות שמרים יבשים או שקית "שמרית" 1 כפית מלח 1/2 2 כוסות מים פושרים 1/2 כוס שמן ... Instructions: בקערה של המיקסר מכניסים את הקמח ומבליעים לתוכו את המלח. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מניחים להתפחה מכוסה במגבת עד שמכפיל את נפחו. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
  • קרם בוואריה [אבי מ.] - גירסת הקרם המקורית על בסיס קרם אנגלז, מתאים גם לפסח חלבי או לגירסת פרווה בהערות.
  • עוגת מוצרט [אבי מ.] - עוגה משובחת, מצריכה מעט עבודה.
  • רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
  • עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
  • פילה מושט בתנור [קרן33] - הכי קל וטעים כמו באולמות. לא תפסיקו לקבל מחמאות
  • פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
  • טורטיות מקמח חיטה [אבי מ.] - את הטורטיה מכינים במקור מקמח תירס מיוחד (מסה הרינה), אולם ניתן להכין טורטיות גם מקמח רגיל.