Pesto
תפריט
ד', 21 אוק 2020, 02:02
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקושקשת מפוארת

   

מאת: gilkeedman ::: צפיות: 4926   

מקושקשת מפוארת
4 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל 4 העונות /שחור טחון/גרוס
  • 15 גרם חמאה
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1 בצל קצוץ
  • חלב לפי העין
דרך הכנה
  1. מערבבים את הביצים, המלח, החלב, הפלפל והסוכר בקערה עד שאין גושים של שום דבר.
  2. מחממים את החמאה במחבת עד שהיא מבעבת. כשהיא מבעבעת שמים את הבצל עד שהוא מזהיב.
  3. כשהבצל מזהיב מוסיפים את תערובת הביצה ומתחילים לערבב במחבת כשזה נראה קשה מספיק מגבירים לאש גבוהה ואז מערבבים עד שיצאו הרבה אדים במכה.
  4. שמים על צלחת ומגישים (מומלץ להגיש על טוסט או לחם מחומם אחר).
הערות
מומצלץ להגיש עם לחם
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
מקושקשת מפוארת By , 2007-07-06T15:30:24+03:00 מקושקשת מפוארת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 6 ביצים קורט מלח קורט פלפל 4 העונות /שחור טחון/גרוס 15 גרם חמאה 1/2 כפית סוכר 1 בצל קצוץ חל... Instructions: מערבבים את הביצים, המלח, החלב, הפלפל והסוכר בקערה עד שאין גושים של שום דבר. מחממים את החמאה במחבת עד שהיא מבעבת. כשהיא מבעבעת שמים את הבצל עד שהוא מזהיב. כש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר