Pesto
תפריט
א', 20 אוק 2019, 04:52
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גלידה

עוגת ביסקוויטים עם אגוזים ושמנת מתוקה...    

מאת: orly ::: צפיות: 7627   

עוגת גלידה
20 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 3 חבילות פתי בר (או לפי הצורך תלוי בתבנית )
  • מים לפי הצורך
  • 4 כפות רום
  • 2 חבילות איסטנט פודינג ווניל
  • חצי כוס חלב
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
  • 3 כפות סוכר
  • 1/4 כוס קוקוס
  • 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
  • 2 כפיות ווניל ועוד כף עבור הביסקוויטים שנשרה עם המין והרום.
דרך הכנה
  1. בקערה שמים את המים + הרום + הווניל
  2. להכנת הקציפה:
  3. מערבבים את כל החומרים השמנת, החלב, האיסטנט פודינג, הקוקוס  האגוזים , 2 כפיות הווניל והסוכר מקציפים עד לקבלת עיסה חלקה.  את הסמיכות אפשר לשדרג עם תוספת חלב יותר או פחות תלוי בכם.
  4. טובלים קלות את הפתי בר במים שהכנו עם הרום והווניל ומסדרים יפה בתבנית שבחרנו (רצוי מלבנית).
  5. מעל שכבת הביסקוויטים מורחים את הקציפה שהכנו
  6. ואז שוב טובלים ביסקווטים, מכסים על הקציפה ושוב מורחים .....כך עושים עד שנצלנו את כל המיקצפת במלואה.
  7. למעלה ניתן למרוח סירופ שוקולד על השיכבה האחרונה של המקצפת, ואז לערבב ביחד תוך כדי המריחה. יוצא יפה וגם טעי.
  8. לקשט בקוקוס או אגוזים, או סוכריות שילדים אוהבים
  9. להכניס למקפיא

 

הערות

 הטעם גן עדן
בהצלחה 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
טעים מאוד ממש מעדןןןןן
עוגת גלידה By , 2007-07-19T11:50:24+03:00 עוגת גלידה עוגת ביסקוויטים עם אגוזים ושמנת מתוקה... Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 3 חבילות פתי בר (או לפי הצורך תלוי בתבנית ) מים לפי הצורך 4 כפות רום 2 חבילות איסטנט פודינג ווניל חצי כוס חלב 2... Instructions: בקערה שמים את המים + הרום + הווניל להכנת הקציפה: מערבבים את כל החומרים השמנת, החלב, האיסטנט פודינג, הקוקוס  האגוזים , 2 כפיות הווניל והסוכר מקציפים עד ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר