Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2025, 13:56
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חביתיות במילוי פטריות

   
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 17720   

חביתיות במילוי פטריות
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

חביתיות (בלינצ'ס)
1 קופסא פטריות חתוכות (350 גר')
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח , פלפל לבן
גבינה צהובה מגורדת

דרך הכנה

מטגנים את הבצל במעט שמן במחבת עד להזהבה.

מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ - 2 דקות, מוסיפים את השמנת ואת הפטרוזיליה ואת המלח והפלפל לפי הטעם. ממשיכם לבשל עד שהרוטב מסמיך ומסירים מהאש.

ממלאים כל חביתית בכמות של 2 כפות ומגלגלים, מניחים בתבנית חסינת אש ומפזרים מעל מעט גבינה צהובה מגורדת.

מכניסים לתנור שחומם לחום גבוה עד שהגבינה נמסה.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
ראובן מ. (עורך)
לא מתאים במקרה הזה. אפשר בגריל או טוסטר-אובן
12
האם אפשר לחמם במקרו עד להמסת הגבינה במקום בתנור?
11
ראובן מ. (עורך)
לכל המרכיבים במתכון המתנגשים עם כשרות ניתן למצוא תחליפים צמחיים. ראי בנוסף בלוח ההמרות/תחליפים/פרווה.
10
אם אפשר לקבל מילוי פרווה בלי קצפות למיניהם
9
ראובן מ. (עורך)
השמנת היא חלק מהמרקם והטעם. כל החלפה תבוא על חשבון שני אלה, אבל אפשר לנסות כמובן.
1 גביע שמנת חמוצה...»»
8
האם אפשר לוותר על השמנת המתוקה או לחילופין להחליף אותה במשהו יותר "דיאטטי"?
תודה
6
ציון 10
שלום אבי
מתכון החביתיות הוסיף נופך טעים ומעניין.
תודה !
וחג שמח
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
4
לריץ' יש מתיקות, האם יש משהו לא מתוק (או ריץ' לא ממותק)?
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שמנת ריץ'.
2
רציתי לדעת אם יש תחליף פרווה לשמנת..
1
ציון 10
ניסיתי, יצא מאוד טעים.
חביתיות במילוי פטריות By , 2005-03-29T03:21:03+02:00 חביתיות במילוי פטריות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - חביתיות (בלינצ'ס)1 קופסא פטריות חתוכות (350 גר')1 בצל בינוני קצוץ דק1 מיכל שמנת מתוקה1 כף פטרוזיליה קצוצהמלח , פלפל לבןגבינה צהובה מגורדת... Instructions: מטגנים את הבצל במעט שמן במחבת עד להזהבה.מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ - 2 דקות, מוסיפים את השמנת ואת הפטרוזיליה ואת המלח והפלפל לפי הטעם. ממשיכם לבשל עד שהרוטב מסמיך ומסירים מהאש.ממל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר