Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 00:16
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת סברינה

   

מאת: anat38 ::: צפיות: 12525   

עוגת סברינה
אפיה
עתיר קלוריות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
  • 6-בצים
  • 1 כוס סוכר
  • 4 כפות קמח
  • 4 כפות סולת
  • 1 אבקת אפיה
  • כף שמן
  • 2 שמנת מתוקה של ריץ
  • 200 ג' אגוזי מלך
  • קוניאק או ברנדי
דרך הכנה
  1. להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר
  2.  להוסיף בהדרגה את השמן, קמח, אבקת אפיה, סולת ואת החלמונים, אגוזים קצוצים
  3.  להקציף בהדרגה עם המיקסר
  4. לאפות בחום 180מעלות למשך 40 דקות

לאחר שהעוגה מתקררת:

  1. 1/4 כוס ברנדי 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס מים להרתיח בפינג'ן ולשפוך עם כף על העוגה.2
  2. שמנת מתוקה להקציף עם 2 כפות סוכר.
  3. למרוח על העוגה את הקצפת, ואפשר להוסיף דובדבנים או אגוזים קצוצים, או שוקולד מפורר.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
אפשר רום או כל סירופ אחר.
יש מגוון תבניות מתאימות, כולל למנות אישיות מעוצבות. לא אמור לנזול אם התערובת עשויה נכון.
5
רציתי לשאול מה אפשר לשים חוץ מברנדי וקוניאק אולי רום או אם יש תחליף אחר שתמיד נמצא בבית?
באיזה תבנית...»»
4
ראובן מ. (עורך)
סברינה זה בדרך כלל בתבנית קפיצית עגולה או בתבניות אישיות.
לרוב מספיגים עם סירופ ושמים קצפת למעלה, לשיקולך.
3
לא מצויין באיזו תבנית להשתמש,
אפשר לשים ריבה על העוגה וקצפת מלמעלה-כמו סברינה אמיתית
2
באיזו תבנית לאפות????תודה לני
1
עוגה קלה ומהממת.
עוגת סברינה By , 2007-08-09T23:02:32+03:00 עוגת סברינה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 6-בצים 1 כוס סוכר 4 כפות קמח 4 כפות סולת 1 אבקת אפיה כף שמן 2 שמנת מתוקה של ריץ 200 ג' ... Instructions: להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר  להוסיף בהדרגה את השמן, קמח, אבקת אפיה, סולת ואת החלמונים, אגוזים קצוצים  להקציף בהדרגה עם המיקסר לאפ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר