Pesto
תפריט
ב', 26 אוק 2020, 09:40
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

דג בבירה

   

מאת: kinereth ::: צפיות: 5556   

דג בבירה
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 1 חבילת דגי ברבוניות
  • 2 כפות תבלין דג
  • כפית מלח
  • 1 כוס קמח
  • בירה לבנה
  • מיץ מלימון אחד
  • שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הדגים
  2. דואגים שהבלילה תהיה סמיכה שכאשר נטבול את הדג תישאר על הבלילה .
  3. משרים את הדגים במיץ לימון עד להכנת הבלילה בסיום הכנת הבלילה שופכים את מיץ הלימון.
  4. טובלים את הדגים בבלילה ומטגנים עד להזהבה קלה
  5. מוצאים מניחים על נייר סופג ומגישים חם. בתיאבון!

 

הערות
ניתן להגיש עם רטבים כמטבלים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
נשמע טעים. אפשר להחליף לדג אחר לדוגמא-פילה מושט?
דג בבירה By , 2007-08-15T16:38:59+03:00 דג בבירה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 חבילת דגי ברבוניות 2 כפות תבלין דג כפית מלח 1 כוס קמח בירה לבנה מיץ מלימון אחד שמן לטיגון ... Instructions: מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הדגים דואגים שהבלילה תהיה סמיכה שכאשר נטבול את הדג תישאר על הבלילה . משרים את הדגים במיץ לימון עד להכנת הבלילה בסיום הכנת ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר