אוסובוקו טלה על מצע פירה תפוחי אדמה
בסגנון איטלקי
4 מנות
בישול ואפיה
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עיקריות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 4 פרוסות אוסובוקו טלה במשקל 300 גרם כל אחת
- 3 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
- 2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 שורש סלרי חתוך לקוביות
- 5 קוביות שום כתוש דורות
- 4 עגבניות חתוכות לקוביות
- 2 ליטר מים
- כוס יין אדום
- רבע כוס שמן זית
- 5 קוביות תערובת איטלקית דורות
- 4 כפות רסק עגבניות
- מלח ופלפל
מצרכים להכנת הפירה:
- 8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- כף מרגרינה
- חצי כוס שמנת מתוקה פרווה
- 6 קוביות תערובת איטלקית דורות
- מלח ופלפל
דרך הכנה
אופן הכנת האוסובוקו:
ופלפל, מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד.
- מחממים סיר בינוני עם שמן זית ומטגנים את הבשר משני הצדדים עד לקבלת גוון חום, מתבלים במלח
- מוסיפים לסיר את הירקות החתוכים ומאדים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את רסק העגבניות והיין, מערבבים היטב ומחזירים את פרוסות האוסובוקו לתוך הסיר.
- מוסיפים את המים, קוביות התערובת האיטלקית של דורות, ומתבלים במלח ופלפל.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה.
אופן הכנת הפירה
- מבשלים בסיר עם מים את קוביות תפוחי האדמה עד שהם רכים.
מסננים היטב את תפוחי האדמה מנוזל ומחזירים אותם לסיר. - מועכים את תפוחי האדמה בעזרת מועך פירה או מזלג עד לקבלת פירה.
- מחממים את השמנת ומוסיפים לפירה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את המרגרינה וקוביות התערובת האיטלקית ומתבלים במלח ופלפל תוך כדי ערבוב.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת גבינה קלילה [סטלה] -
- עוגת גבינה אפויה [אבי מ.] - עוגת גבינה אפויה קלאסית, גבוהה, אורירית ונימוחה.
- מרק בטטות [אבי מ.] -
- עוגת גוגלהוף [אבי מ.] - עוגת שמרים בתבנית גוגלהוף, מהעוגות הפופולריות באירופה.
- אוסובוקו עגל [אבי מ.] - מנה בשר איטלקית מעולה.
- עוגת קרמבו הכי טעימה בעולם [לאהמ] -
- פשטידת חצילים [meital.mushka] - גם כשר לפסח, באדיבות חלי ממן- מנכל קבוצת חלי גרופ - תמיכה והרזיה