לביבות בטטות
6 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
1 קג' בטטות
3/4 כוס קמח
1/2 1 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה:
כוס שמנת חמוצה
4 כפות עירית את בצל ירוק קצוצים
3/4 כוס קמח
1/2 1 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה:
כוס שמנת חמוצה
4 כפות עירית את בצל ירוק קצוצים
דרך הכנה
קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות, מבשלים במים עד שהבטטות מתרככות, מסננים היטב ומועכים למחית אחידה.
מעבירים את המחית לקערה ומוסיפים את הקמח, רוטב הסויה ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצרים לביבות דקות ומטגנים בחמאה או בשמן על להבה בינונית משני הצדדים ומוציאים לספגת השמן על מגבת נייר.
מערבבים את השמנת עם הבצל הירוק או העירית ומגישים עם הלביבות.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת סברינה [anat38] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -