קרואסונים במילוי שוקולד
* תמונה להמחשה

60 מנות

ציון גולשים:
9
[14 מדרגים]
מרכיבים
- המתכון של שרית בוכריס
- לבצק:
- ק"ג קמח
- שקית שמרי שמרית או שתי כפות שמרים יבשים
- 2 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות מים
למילוי השוקולד:
- 6 כפות קקאו
- 12 כפות סוכר
- 200 גרם מרגרינה שרוככה במיקרו ל 20 שניות
דרך הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד ומתפיחים למשך שעה לשים שוב ומתפיחים שוב למשך חצי שעה
- מחלקים את הבצק ל 5 חלקים וכל חלק מרדדים לעיגול גדול ומאוד דק
- מעררבבים את כל מרכיבי מילוי השוקולד עד שמקבלים ממרח ומורחים על גבי העיגול חותכים את העיגול כמו פיצה ומגלגלים כל חלק לצורה של קורסון מתפיחים שוב לחצי שעה מורחים בביצה ומפזרים שומשום
- אופים בחום בינוני גבוהה עד להשחמה
- מכינים סירופ מכוס סוכר וכוס מים ומורחים על הקורסונים שהתקררו
- בתאבון.
הערות
ניתן להוסיף אגוזים וקינמון למילוי
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- צמת שוקולד [אבי מ.] - לא מבצק שמרים
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- מרק עדשים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- עוגות שוקולד "לבה" [אבי מ.] - עוגת פונדנט שוקולד אישית עם מרכז שוקולד נוזלי, ניתן להכין מספר ימים מראש ולאפות ממש לפני ההגשה