גביעי שוקולד ופיצפוצי אורז


מרכיבים
- 3 כוסות פיצפוצי אורז לא ממותקים
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 צנצנת חמאת בוטנים קטנה בטעם טבעי
- 400 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות שמן
דרך הכנה
- מערבבים היטב פיצפוצי אורז, אבקת סוכר וחמאת בוטנים
- יוצרים כדורים קטנטנים בערך גודל של זית בינוני ומקפיאים
- ממיסים בסיר כפול שוקולד עם שמן
- יוצקים למנז'טים הכי קטנים שיש שוקולד עד חצי מגובה המנז'ט
- משקיעם כדור בכל מנז'ט ומקשטים בזילוף פסי שוקולד
- מחזירים להקפאה
הערות
לאכול ישירות מהמקפיא
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- גפילטע פיש - האלטרנטיבה [ראובן מ.] - נמאס לכם לגלות עצמות וקשקשים בקציצת הדג המסורתית שלכם? לא בטוחים מה הקצב טחן לכם?! ברוכים הבאים לאלטרנט-פיש...
- מרק אדום לקובה אדומה [pingwinit] -
- עוגת פירות יבשים בחושה [אבי מ.] -
- פשטידת קישואים [לינואל] -
- לביבות קישואים ותפו"א [אבי מ.] -
- לחם דבש עם קמח מלא [אבי מ.] -
- עוגיות שקדים דקיקות [אבי מ.] -