סופגניות תפוחי אדמה
מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים

טיגון עמוק

קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 4 כוסות קמח
- 3 כפיות אבקת אפיה
- 2 כפיות מלח
- חצי כפית פלפל אנגלי
- רבע כפית אבקת סודה לשתיה
- 2 ביצים גדולות
- רבע כוס סוכר
- רבע כוס מרגרינה מומסת
- 1 כוס פירה תפוחי אדמה לא מתובל
- 1 כף קליפת לימון מגורדת
- שליש כוס חלב
- שמן לטיגון
-
אבקת סוכר או סוכר וקינמון לקישוט
דרך הכנה
- לנפות יחד קמח, אבקת אפיה, מלח, פלפל אנגלי וסודה לשתיה.
- להקציף את הביצים עם הסוכר והמרגרינה.
- להוסיף את הפירה ואת קליפת הלימון.
- להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח והחלב עד לקבלת בצק.
- לשטח את הבצק על משטח מקומח לעובי של 2/3 ס"מ. לייצור עיגולים בעזרת כוס.
- לחמם שמן בסיר עמוק (אפשר גם סיר טיגון עמוק חשמלי) ולטגן את הסופגניות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
- להוציא לנייר סופג .
- לגלגל באבקת סוכר או בתערובת של סוכר וקינמון.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה
www.dodmoshe.co.il
www.dodmoshe.co.il
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים [שף אמיר מרקוביץ'] - ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס
- עוגת שוקולד טובה [אבי מ.] - עוגת שוקולד מצוינת לכל מטרה
- עוגת גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת גבינה שוקולד מריר בציפוי קרם שוקולד.
- פסטה ברוטב דלעת [אבי מ.] -
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- מוס לימונצ'לו [אבי מ.] -
- מאפה איטריות וירקות [אבי מ.] -