Pesto
תפריט
ב', 20 ינו 2020, 01:56
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי אדמה ביירון

מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 6102   

תפוחי אדמה ביירון
אפיה משולב
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג תפו"א דוד משה לאפיה 
  •  200 גרם גבינה צהובה מגורדת 
  •  גביע שמנת חמוצה 
  •  50 גרם חמאה 
  •  מלח ופלפל לפי הטעם 
  •  שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם - 200° - משך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים.
  2. לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה.
  3. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ו-50 גרם חמאה.
  4.  את השמנת יש לערבב עם שארית הגבינה הצהובה ולשמור בצד.
  5.  במחבת ברזל לחמם שמן עם 25 גרם חמאה.
  6. כאשר חם להוסיף את תערובת תפוחי האדמה ולטגן על אש גבוהה עד לקבלת גוון זהוב.
  7. להפוך, לטגן על הצד השני משך 2 דקות,
  8. לפזר את תערובת השמנת והגבינה הצהובה מלמעלה
  9. להכניס לתנור במצב "גריל" עד שהגבינה נמסה.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה www.dodmoshe.co.il
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
פרטו יותר את המתכון
תפוחי אדמה ביירון By , 2007-11-04T12:53:20+02:00 תפוחי אדמה ביירון מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג תפו"א דוד משה לאפיה   200 גרם גבינה צהובה מגורדת  &... Instructions: לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם - 200° - משך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים. לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר