תפוחי אדמה ביירון
מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים

אפיה משולב

קושי: קל הכנה
» מתאבנים
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1 ק"ג תפו"א דוד משה לאפיה
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
- גביע שמנת חמוצה
- 50 גרם חמאה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן לטיגון
דרך הכנה
- לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם - 200° - משך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים.
- לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה.
- למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ו-50 גרם חמאה.
- את השמנת יש לערבב עם שארית הגבינה הצהובה ולשמור בצד.
- במחבת ברזל לחמם שמן עם 25 גרם חמאה.
- כאשר חם להוסיף את תערובת תפוחי האדמה ולטגן על אש גבוהה עד לקבלת גוון זהוב.
- להפוך, לטגן על הצד השני משך 2 דקות,
- לפזר את תערובת השמנת והגבינה הצהובה מלמעלה
- להכניס לתנור במצב "גריל" עד שהגבינה נמסה.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה www.dodmoshe.co.il
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים [שף אמיר מרקוביץ'] - ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס
- עוגת שוקולד טובה [אבי מ.] - עוגת שוקולד מצוינת לכל מטרה
- עוגת גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת גבינה שוקולד מריר בציפוי קרם שוקולד.
- פסטה ברוטב דלעת [אבי מ.] -
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- מוס לימונצ'לו [אבי מ.] -
- מאפה איטריות וירקות [אבי מ.] -