פשטידת גבינה ותירס
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
ציון גולשים:
8.3
[3 מדרגים]
מרכיבים
1 גביע גבינה 5%
1 גביע קוטג' 5%
1 גביע יוגרט לבן מעודן של יופלה
1 קופסא שימורים של תירס (רצוי גדולה)
3 כפות קורנפלור
2 ביצים
2 כפות אבקת מרק עוף פרווה
מלח
פלפל
דרך הכנה
1. בקערית גדולה שמים את הגבינה, הקוטג' והיוגורט
2. מוסיפים את הביצים, הקורנפלור, האבקת מרק ולבסוף את התירס
3. מתבלים לפי הטעם
4. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה ומשומנת
5. אופים בחום של 175 מעלות כ 30 דק'.
בתאבון
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פשטידת תירס [אבי מ.] -
- עוגיות שומשום [אבי מ.] - עוגיות שומשום פריכות.
- עוגת סולת [לינואל] -
- פראצל - כעכים רכים [אבי מ.] - גירסה רכה של הבייגל.
- בלינצ'ס ללא ביצים [חלולה] -
- מוס תותים [אבי מ.] -
- עוף ברוטב דבש פיקנטי [אבי מ.] -