Pesto
תפריט
א', 08 דצמ 2019, 02:51
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרעי עוף ברוטב מתקתק

   

מאת: ינשופית ::: צפיות: 6322   

כרעי עוף ברוטב מתקתק
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 6 כרעיי עוף (חצויים לשניים ואפשר ללא עור)
  • 4 כפות קטשופ
  • 3 כפות חרדל גרגירי
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • 2 שיני שום מעוכות
  • 4 כפות ריבה (שזיפים,תפוזים,ענבים)
דרך הכנה
  1. מערבבים הקטשופ, חרדל, סויה, שום והריבה לרוטב אחיד, ומורחים את הכרעיים.
  2. מסדרים בתבנית חסינת אש, את שארית הרוטב ניתן לשפוך מעל.
  3. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כשעה, בחום בינוני (180 מעלות)
  4. מורידים את הנייר ואופים עד 20 דקות.
הערות
מומלץ להגיש ליד אורז לבן.
אפשר לשדרג המתכון ולהוסיף לאפיה שזיפים מיובשים.
אין תגובות עדיין
כרעי עוף ברוטב מתקתק By , 2007-11-14T14:46:06+02:00 כרעי עוף ברוטב מתקתק Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 6 כרעיי עוף (חצויים לשניים ואפשר ללא עור) 4 כפות קטשופ 3 כפות חרדל גרגירי 1/2 כוס רוטב סויה 2 שיני שום מעוכות 4... Instructions: מערבבים הקטשופ, חרדל, סויה, שום והריבה לרוטב אחיד, ומורחים את הכרעיים. מסדרים בתבנית חסינת אש, את שארית הרוטב ניתן לשפוך מעל. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר