לביבות תרד

4 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או צהריים - ערב
ציון גולשים:
9.8
[4 מדרגים]
מרכיבים
1/2 קג' תרד קפוא
2 ביצים
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
3 כפות קמח
2 ביצים
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
3 כפות קמח
דרך הכנה
מפשירים את התרד, סוחטים אותו היטב מהנוזלים, קוצצים דק ומניחים בקערה.מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב, מוסיפים עוד מעט קמח אם צריך במקרה והעיסה דלילה
מדי, טועמים לתיקון התיבול.
מחממים שמן במחבת, ויוצקים בעזרת כף גדולה לביבות.
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.
להוציא לספיגת השמן על נייר מגבת.
מדי, טועמים לתיקון התיבול.
מחממים שמן במחבת, ויוצקים בעזרת כף גדולה לביבות.
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.
להוציא לספיגת השמן על נייר מגבת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- לימונים כבושים [אבי מ.] - כתוספת למאכלים מבושלים או לסלטים.
- קובה תפוחי אדמה [אורן בר] - קובה פוטטה
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- בראוניז פאדג' שוקולד [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.