Pesto
תפריט
ד', 03 יונ 2020, 13:50
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ברוקולי

   

מאת: עינב סל ::: צפיות: 12226   

פשטידת ברוקולי
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים
  • חב' ברוקולי קפוא
  • שמנת לבישול
  • 1 גביע (250 גר') גבינה לבנה 5%
  • 3 ביצים
  • 3-4 כפות קמח
  • כף וחצי אבקת מרק עוף פרווה
  • מלח
  • פלפל
דרך הכנה
  1. מפשירים את הברוקולי במים חמים
  2. מסדרים בתבנית פרחי ברוקולי גדולים (אני חותכת לחצי ואפילו ל 3 חלקים).
  3. בקערה מערבבים את השמנת, הגבינה, הביצים והקמח ומתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל ויוצקים על הברוקולי.
  4. אופים בחום של 180 מעלות למשך כ 30-40 דק'

 

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
כמה ברוקולי צריך לשים אם אני רוצה להשתמש בברוקולי טרי? והאם צריך לבשל או לחלוט אותו לפניכן?
1
האם אפשר להוסיף תחתית בצק?
אבקש את המתכון לבצק.
תודה
פשטידת ברוקולי By , 2007-12-30T11:12:22+02:00 פשטידת ברוקולי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - חב' ברוקולי קפוא שמנת לבישול 1 גביע (250 גר') גבינה לבנה 5% 3 ביצים 3-4 כפות קמח כף וחצי אבקת מרק עוף ... Instructions: מפשירים את הברוקולי במים חמים מסדרים בתבנית פרחי ברוקולי גדולים (אני חותכת לחצי ואפילו ל 3 חלקים). בקערה מערבבים את השמנת, הגבינה, הביצים והקמח ומתבלים באבק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר