פשטידת ברוקולי

אפיה

קושי: קל הכנה
מרכיבים
- חב' ברוקולי קפוא
- שמנת לבישול
- 1 גביע (250 גר') גבינה לבנה 5%
- 3 ביצים
- 3-4 כפות קמח
- כף וחצי אבקת מרק עוף פרווה
- מלח
- פלפל
דרך הכנה
- מפשירים את הברוקולי במים חמים
- מסדרים בתבנית פרחי ברוקולי גדולים (אני חותכת לחצי ואפילו ל 3 חלקים).
- בקערה מערבבים את השמנת, הגבינה, הביצים והקמח ומתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל ויוצקים על הברוקולי.
- אופים בחום של 180 מעלות למשך כ 30-40 דק'
קטגוריות
מתכוני חגים
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 15 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
- ראש השנה 06 Sep 2021
- סוכות ושמחת תורה 20 Sep 2021
- חנוכה 28 Nov 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● הכל אודות בראוניז - חומיות [הדרכה] - ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● מחקר חדש חושף את התאמת חיידקי המעיים למאכלי פסח: איזה מאכלי פסח גורמים לקפיצת סוכר הגבוהה ביותר? [מידע] - מצה היא מזון מותאם רק ל-15% מהאוכלוסייה שלא יחוו קפיצת סוכר קיצונית מאכילתה, אך מריחת שוקולד על...
- ● תזונה ובריאות - תכנית הישרדות לתקופת החגים [תזונה] - מספר פעמים בשנה, כאשר שוב מתקרבת תקופת חגים, אנו עומדים בפני האתגר של שמירה על המשקל אותו השגנו בעמ...
- ● ביצים [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- עוגת תמרים משגעת [לימור עמר] -
- עוגת סולת [לינואל] -
- עוגת שוקולד שמנת חמוצה [אבי מ.] - השמנת החמוצה מעניקה לעוגה רכות וטעם נפלא.
- סלט ירוקים בויניגרט דבש [אבי מ.] -
- כדורי בטטה ותפוחי אדמה ממולאים [אבי מ.] - מתכון של ניקי
- פילאף אורז עם פירות יבשים [אבי מ.] - תבשיל אורז מתובל וריחני בתוספת פירות יבשים.
- בראוניז לפסח [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן