פשטידת ברוקולי
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
מרכיבים
- חב' ברוקולי קפוא
- שמנת לבישול
- 1 גביע (250 גר') גבינה לבנה 5%
- 3 ביצים
- 3-4 כפות קמח
- כף וחצי אבקת מרק עוף פרווה
- מלח
- פלפל
דרך הכנה
- מפשירים את הברוקולי במים חמים
- מסדרים בתבנית פרחי ברוקולי גדולים (אני חותכת לחצי ואפילו ל 3 חלקים).
- בקערה מערבבים את השמנת, הגבינה, הביצים והקמח ומתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל ויוצקים על הברוקולי.
- אופים בחום של 180 מעלות למשך כ 30-40 דק'
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות [אבי מ.] -
- בריגדרוס [אבי מ.] -
- סלט חלומי פטריות [lililev] -
- גיוזה - כיסונים יפניים [אבי מ.] - כיסוני בצק דקיק במלית בשר, תרד ופטריות
- רוטב צרפתי לסלט [אבי מ.] -
- עוגת גבינת ריקוטה (חלבי) [richs] - המתכונים של ריצ'
- עוגת שוקולד חגיגית [אבי מ.] - עוגת שוקולד בציפוי שוקולד לבן