עוגת חמאה
מרקם וטעם מיוחדים
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» או קפה
מרכיבים
- 5 חלמונים
- 1 ביצה
- 200 ג"ר חמאה רכה חתוכה לקוביות
- 3/4 1 כוסות קמח מלא
- 3/4 1 כוסות סוכר
- 1/4 כוס מים
דרך הכנה
- שמים במיקסר את כל החומרים ומעבדים לבצק אחיד מעט דביק. (מי שלא מתעצל יכול ללוש ביד)
- לשטח בתבנית קוטר 26 משומנת ולאפות ב-180 מעלות כ-40 דקות.
יוצאת עוגה במרקם בין בצק פריך לעוגה
טעים ככה ויכול לשמש בסיס נהדר לעוגת גבינה או שניתן לאפות רבע שעה ואז למרוח ריבת תות או לשים פירות למעלה ולאפות עוד כ-25 ד"ק
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת סברינה [anat38] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -