פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם
איטריות ברוטב פטריות

5 מנות

מרכיבים
- חבילת פטוציני (איטריות רחבות) מבושלת אל דנטה
- 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות
- 2 שמנת מתוקה
- 2 שקיות אבקת פטריות
- 1 בצל בינוני
- 300 ג גבינה צהובה / 30ג' חמאה
- 1 כוס חלב
דרך הכנה
- יש לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בחמאה עד שיזהיב.
- לחתוך את הפטריות ולהוסיף לבצל המטוגן .
- להוסיף את שקיות אבקת הפטריות ולערבב . לאחר מכן להוסיף את השמנת המתוקה והחלב.
- לתוך הרוטב יש להוסיף 50 ג' גבינה צהובה.יש לתת לרוטב לבעבע על האש עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
- ברגע שהרוטב הסמיך יש לערבב את הרוטב עם איטריות הפטוציני.
- לסיום יש להכניס את האיטריות למגש או מגשיות אישיות ולפזר מעל את הגבינה הצהובה הנותרת ולהכניס לתנור לחום גבוה עד שנוצרת הקרמה.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- רוטב טריאקי [אבי מ.] - רוטב יפני לבשרים, עוף וירקות.
- כדורי שוקולד חלב [אבי מ.] -
- מרובעי ריבה ופירורים [אבי מ.] - מרובעי פירורי בצק פריך (שטרויזל) במלית ריבה.
- עוף שחום [אבי מ.] -
- עוגת קונקורד [אבי מ.] -
- סופגניות מהירות [אבי מ.] -
- עוגיות לוטוס Lotus [אבי מ.] - עוגיות פריכות בטעם קרמל בטעם עוגיות חברת Lutus