Pesto
תפריט
א', 20 אוק 2019, 04:58
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות עוף מטוגנות

   

מאת: סביון ::: צפיות: 6211   

* תמונה להמחשה מאת מורית מנשרוף
קציצות עוף מטוגנות
6 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 700 גר' חזה עוף טחון
  • חצי צרור פטרוזליה
  • 2 קישואים קטנים
  • 1 גזר
  • 1/4 חלה שרויה במים
  • 2-3 כפות מיץ לימון
  • 2 שיני שום גדולות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 1 ביצה
  • פרורי לחם
  • 1 כף מרק עוף
  • מלח ופלפל
  • 1 כפית גריל עוף
דרך הכנה
  1. שמים בקערה את העוף הטחון
  2. שמים במעבד מזון את הפטרוזליה, השום, הירקות, הלחם המושרה והסחוט, השמן והתבלינים ומרסקים.
  3. מוספים את התערובת לעוף הטחון, מוסיפים ביצה ופרורי לחם כמה שצריך כדי ליצור קציצות
  4. יוצרים קציצות פחוסות ומעט עבות וטובלים בפרורי לחם.
  5. מטגנים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
קציצות עוף מטוגנות By , 2008-03-13T17:42:49+02:00 קציצות עוף מטוגנות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 700 גר' חזה עוף טחון חצי צרור פטרוזליה 2 קישואים קטנים 1 גזר 1/4 חלה שרויה במים 2-3 כפות מיץ לימון ... Instructions: שמים בקערה את העוף הטחון שמים במעבד מזון את הפטרוזליה, השום, הירקות, הלחם המושרה והסחוט, השמן והתבלינים ומרסקים. מוספים את התערובת לעוף הטחון, מוסיפים ביצה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר