Pesto
תפריט
ד', 20 אוק 2021, 21:35
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות בוטנים

עוגיות מעולות שמתפוררות בפה    

מאת: לבנת88 ::: צפיות: 6328   

עוגיות בוטנים
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 100 גר' בוטנים מרוסקים
  • 225 גר' חמאה (או מרגרינה)
  • חצי כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 3 כפות קינמון
  • 1 קליפת תפוז מגורדת

לציפוי:

רבע כוס סוכר ו-4 כפות קינמון

דרך הכנה
  1. לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות
  2. לערבב את כל החומרים במערבל עד שנוצר מעין בצק (הבצק לא יהיה חלק בגלל השברים של הבוטנים)
  3. ליצור עיגולים קטנים לעוגיות (הן גדלות/מתרחבות בתנור)
  4. לפזר בצלחת ולערבב את רבע הכוס סוכר ו-4 כפות הקינמון
  5.  לטבול את החלק העליון של העוגיות בסוכר וקינמון
  6. לפזר את העוגיות בתבנית על נייר אפיה כשהצד שהוטבל בסוכר וקינמון פונה כלפיי מעלה.
  7. לאפות בתנור שחומם מראש כ-רבע שעה עד להשחמה (לשים לב לזמן כי הן בשניה נשרפות)
  8. עוגיות נורא טעימות ורכות.
  9. בתאבון (: 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
דפנה (מנוסה)
האם לא צריך לקלות את הבוטנים ? דפנה
2
כן הן מתרחבות כי החמאה נמסה בתנור
1
האם הן מתרחבות ,כמו שכתבת, בלי אבקת אפיה?
עוגיות בוטנים By , 2008-03-16T14:16:29+02:00 עוגיות בוטנים עוגיות מעולות שמתפוררות בפה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 100 גר' בוטנים מרוסקים 225 גר' חמאה (או מרגרינה) חצי כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 2 וחצי כוסות קמח 3 כפות קינמון ... Instructions: לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות לערבב את כל החומרים במערבל עד שנוצר מעין בצק (הבצק לא יהיה חלק בגלל השברים של הבוטנים) ליצור עיגולים קטנים לעוגיות (הן גדלות/...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר