Pesto
תפריט
ד', 01 דצמ 2021, 17:02
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פיצוחי כנפיים

כנפיים מתוק פיקנטי    

מאת: anat1 ::: צפיות: 5219   

פיצוחי כנפיים
4 מנות
בישול ואפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג כנפיים חצויים ל- 2 חלקים.
  • רוטב: 3/4 כוס קטשופ, 1/2 כוס רוטב צי'לי מתוק חריף
  • 1/4 כוס רוטב סויה (רצוי קיקומן)
  • 1/4/ שמן זית
  • 1/4 כפית הריסה אוליביה (חריפה מאוד) או כל הריסה אחרת.
  • תימין (2 ענפים קטנים)
  • שום כתוש (2-3 שיניים)
  • מלח, (זהירות מעט יש כבר סויה) פלפל לפי טעם
דרך הכנה
  1. לחצות את הכנפיים, לבשל במים מלח 10 דק'.
  2. לשטוף ולנקות נוצות (אם יש)
  3. לערבב את חומרי הרוטב ולהוסיף את הכנפיים
  4. להשרות את הכנפיים לפחות שעה אפשר להשרות יום קודם
  5. בתנור: חום 180-200 כ- 20 עד 30 דק' (לא יותר יוצא יבש)
  6. אפשר כמובן על המנגל.
הערות

- באמצע הבישול בתנור יש להפוך אותם.

- רצוי להניח נייר אפייה על מגש התנור השטוח.

אין תגובות עדיין
פיצוחי כנפיים By , 2008-03-17T12:04:06+02:00 פיצוחי כנפיים כנפיים מתוק פיקנטי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג כנפיים חצויים ל- 2 חלקים. רוטב: 3/4 כוס קטשופ, 1/2 כוס רוטב צי'לי מתוק חריף 1/4 כוס רוטב סויה (רצוי קיקומן) 1/4/ שמן זית ... Instructions: לחצות את הכנפיים, לבשל במים מלח 10 דק'. לשטוף ולנקות נוצות (אם יש) לערבב את חומרי הרוטב ולהוסיף את הכנפיים להשרות את הכנפיים לפחות שעה אפשר ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר