Pesto
תפריט
ו', 16 אפר 2021, 23:34
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אנטרקוט ברוטב מישמש וחילבה

השף סוהיל פראן ממסעדת מסעדת מיג    

מאת: חצב דה ויט ::: צפיות: 3022   

אנטרקוט ברוטב מישמש וחילבה
4 מנות
בישול
יום לפחות
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים
  • 4 פרוסות אנטרקוט טריות 250 גרם ליחידה
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל גרוס

    מצרכים להכנת הרוטב
  • 200 גרם קאמר אל דין
  • 2 כוסות מים
  • כף גרגיר חילבה
  • קורנפלור מומס בחצי כוס מים
דרך הכנה
  1. מרתיחים את כוסות המים
  2. מוסיפים את מישמש קאמר אל דין והחילבה
  3. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה עד שהמישמש נמס ומתרכך.
  4. מוסיפים חצי כוס מים עם כפית קורנפלור וקושרים את הרוטב
  5. מטגנים את נתחי האנטרקוט בשמן הזית מתבלים לפי הטעם.
  6. את הרוטב החם יוצקים מעל, ומגישים
    בתיאבון!  
הערות
אלמיג'אנה מסעדה חדשה בהנחית: השף סוהיל פראן אפשרות להזמנות לאירועים וקיטרינג..

נצרת רח' תאופיק זיאד (המוסכים ) טל:04-6021067 נייד:054-5396853
אין תגובות עדיין
אנטרקוט ברוטב מישמש וחילבה By , 2008-03-17T14:54:41+02:00 אנטרקוט ברוטב מישמש וחילבה השף סוהיל פראן ממסעדת מסעדת מיג Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 פרוסות אנטרקוט טריות 250 גרם ליחידה 4 כפות שמן זית מלח פלפל גרוס מצרכים להכנת הרוטב ... Instructions: מרתיחים את כוסות המים מוסיפים את מישמש קאמר אל דין והחילבה מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה עד שהמישמש נמס ומתרכך. מוסיפים חצי כוס מים עם כפית קור...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר