Pesto
תפריט
ה', 23 ינו 2020, 17:06
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות ועשבי תיבול

   

מאת: ינשופית ::: צפיות: 5146   

לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות ועשבי תיבול
15 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 15 לבבות ארטישוק קפואים.(אפשר גם טריים או משומרים)
  • 5 עלי שמיר קצוצים דק.
  • 2 ענפים של אורגנו טרי קצוצים דק
  • 1 ענף זעתר טרי קצוץ דק.
  • 3 שיני שום כתושות
  • 5 כפות פירורי לחם.
  • 4 פטריות שמפיון קצוצות.
  • 3 כפות שמן זית.
  • מלח על פי הטעם
הרוטב
  • מיץ מלימון אחד.
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפיות סוכר.  
דרך הכנה
  1. מרתיחים 4 כוסות מים מוסיפים את לבבות האטישוק ומבשלים יחד 5 דקות. מקררים ומסננים.( אם משתמשים בלבבות טריים או משומרים, אין צורך בפעולה זו)
  2. מערבבים את כל שאר החומרים,(למעט מרכיבי הרוטב) וממלאים את לבבות הארטישוק.
  3. מסדרים את הלבבות בתבנית, ושופכים מעל ובעדינות את חומרי הרוטב לאחר שעורבבו היטב.
  4. אופים בתנור כ-20 דקות בחום  160 מעלות.  
הערות
ניתן להגיש חם או קר
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
רק 4 פטריות שמפיניון למילוי 15 לבבות ארטישוק?
נשמע מעט. אפשר קמח מצה במקום פרורי לחם?
לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות ועשבי תיבול By , 2008-03-23T07:32:39+02:00 לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות ועשבי תיבול Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 15 לבבות ארטישוק קפואים.(אפשר גם טריים או משומרים) 5 עלי שמיר קצוצים דק. 2 ענפים של אורגנו טרי קצוצים דק 1 ענף זעתר טרי קצוץ דק. ... Instructions: מרתיחים 4 כוסות מים מוסיפים את לבבות האטישוק ומבשלים יחד 5 דקות. מקררים ומסננים.( אם משתמשים בלבבות טריים או משומרים, אין צורך בפעולה זו) מערבבים את כל שאר החומרים,(למעט מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר