שניצלים משודרגים וטעימים במיוחד
* תמונה להמחשה

8 מנות

מרכיבים
- 1 ק"ג שניצלים
- פירורי לחם
- שמן זית
- לימון
- מלח
- פלפל
- ביצה
דרך הכנה
- סוחטים לימון לקערה, מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
- משרים בקערה את השניצלים למשך חצי שעה עד שעה, כך שהעוף מלא בטעמים.
- ומכאן טיגון רגיל של שניצלים - טובלים בביצה, פירורי לחם וטיגון במחבת.
הערות
למי שאוהב - אפשר להוסיף להשריה גם כמה עלי בזיליקום טריים שנותנים ארומה נפלאה. לא לשכוח להוציא אותם לפני הטיגון!
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


2
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- סהרוני שמרים פרג (פרסבורגר) [אבי מ.] - סהרוני בצק שמרים עשיר במלית פרג
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- כנפיים עם אורז וירקות בתנור [סביון] - מנה עיקרית
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- כפתורי חמאה [אבי מ.] - עוגיות חמאה פריכות בטעם וניל.
- דג סלמון ביין לבן [רגבקוק] - דגים