לביבות קישואים
4 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
מרכיבים
1 קג' קישואים
4 ביצים
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
1/2 כוס קמח
4 ביצים
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
1/2 כוס קמח
דרך הכנה
מגרדים את הקישואים במגרדת גסה. מערבבים בקערה עם שאר המצרכים, טועמים לתיקון הטעם. מחממים שמן במחבת, ויוצקים בעזרת כף גדולה לביבות.
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.
להוציא לספיגת השמן על נייר מגבת.
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.
להוציא לספיגת השמן על נייר מגבת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- שזיפים ממולאים בבשר [אבי מ.] -
- קרם שניט [yair4430] - קרם Mille-feuilles למילוי
- סלט כרוב סגול חגיגי [אם הנסיכות] - במרינדה 'חמוץ-מתוק'
- עוגה לבנה רכה עם הפתעה [תמילושה] - מושלמת ליד תה או קפה
- תפוח אדמה בשמנת פטריות [חלולה] -
- חזה עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס [tommf] - מנה מדהימה בטעמי תאילנד
- מרק אספרגוס [אבי מ.] -