Pesto
תפריט
ד', 23 ספט 2020, 22:35
110456 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלידה ביתית

גלידה קלת הכנה במגוון טעמים    

מאת: שלקה ::: צפיות: 7061   

גלידה ביתית
8 מנות
שעתיים ויותר
 
מרכיבים
  • 1 מיכל (גדול) שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב 3 אחוז
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • ¼ כוס ברנדי או רום לפי הטעם

    טעמים אפשריים:
    בננות, מנגו, תותים, מיץ פסיפלורה, שוקולד, עוגיות(Oreo שבורות מומלץ בחום), אגוזים וכו'... אפשר וכדאי לאלתר חופשי.
דרך הכנה
  1. להקציף את השמנת
  2. להוסיף את שאר הרכיבים
  3. לערבב/לטחון הכל במיקסר
  4. לשים במקפיא ולערבב כל 45 דקות עד שהגלידה מתקשה.
הערות
 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
שלקה (מקצוענ/ית)
תלוי בעצמת המקפיא. אצלי זה 4 או 5 פעמים.
1
כמה פעמים צריך לחכות 45 דקות עד שהגלידה מתקשה?
גלידה ביתית By , 2008-03-26T21:32:52+02:00 גלידה ביתית גלידה קלת הכנה במגוון טעמים Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 1 מיכל (גדול) שמנת מתוקה 1 כוס חלב 3 אחוז 2 כפיות תמצית וניל 1 כוס סוכר ¼ כוס ברנדי או רום לפי הטעם ... Instructions: להקציף את השמנת להוסיף את שאר הרכיבים לערבב/לטחון הכל במיקסר לשים במקפיא ולערבב כל 45 דקות עד שהגלידה מתקשה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר